mandag den 28. oktober 2019

Sidste officielle onsdagstur

Den 24. oktober var sidste onsdag i NKC sæsonen - og dermed også den sidste onsdagstur med morgenkaffe. Og sikke en dag - vi var en lille snes til morgenkaffen, og Lis havde kræset ekstra for os. Det viste sig at hun snart havde fødselsdag og det skulle fejres. Ud over kaffe, en lille en til dem der havde lyst til det og et dejligt morgenbord med ost havde Lis også bagt kanelsnegle der blev lunet i ovnen. Sikke et traktement - og tak til Lis!
Der var et par stykker der trak sig fra roturen, men vi da 15 kajakker der tog af sted i morgendisen. Jan sluttede sig til os ved kanalens udmunding, og vi fulgtes ad rundt om Gavnø.
Jeg roede med Jan hjem, for vi havde aftalt at mødes om vores Canadatur næste år. Vi betalte despositum for en guidet tur i Johnson Strait, hvor vi håber at få set hvaler og meget andet spændende. Ud over den guidede tur har vi planet om at ro 14 dage i lejede kajakker i farvandene ved Quadre Island.
Vinden havde lagt sig fuldstændigt da jeg roede hjemad, så det var en lun tur - det var nemlig årets første tur i tørdragt. Og med uldundertøj holder den godt på varmen.
Det blev til 21 km

Ingen kommentarer: