onsdag den 20. januar 2021

Højt vand og høj sol

Vandstanden var ualmindelig høj da Jens og jeg mødtes for at ro en tur. Solen skinnede, og der lå sne i skyggerne ved klub huset.

Det luftede en lille smule på fjorden, men vinden var i ryggen da vi roede mod Gavnø. Da vi nåede om i modvind kunne vi finde lidt læ inde under land.
Og solens stråler varmede meget behageligt.
Da vi nærmede os Gavnøbroen spekulerede vi om vi kunne komme under uden at dukke os. Det kunne vi dog, og vi kom ubesværet under broen.
Turen fortsatte i læ af Ydernæs indtil vi kom ind i kanalen, hvor der ikke var flere krusninger på vandet, end dem vi selv lavede.

Det blev 15 km

1 kommentar:


  1. Jeg havde brug for at få adgang til min kæreste, fordi jeg formoder, at han blokerede mig på whats-app og Facebook. Jeg blev træt af at hacke hans telefon selv, men det var ikke muligt, så jeg blev sendt til (int.hackers002@gmail.com), der med succes hackede telefonen og gav mig alle de resultater, jeg havde brug for. så er her for at sætte pris på int.hackere til et job, vil Gud velsigne dig


    I needed to get access to my boyfriend phone cause i suspect he blocked me on whats-app and Facebook. I tired hacking his phone my self but it was not possible then i was directed to ( int.hackers002@gmail.com) who successfully hacked the phone and gave me all the results i needed. so am here to appreciate int.hackers for a job will done God bless you

    SvarSlet