søndag den 3. januar 2021

Lille smut uden for molerne

Året 2021 begyndte med roligt vejr. Jesper, Lars Tomas og jeg benyttede lejligheden til at smutte uden for molerne i Karrebæksminde. Men først måtte vi lige give pladsen ved Græshoppebroen til det lidt mærkeligt udseende skib der var på vej mod Næstved.

Strømmen var ret kraftig imod os, så vi måtte lægge kræfterne i for at komme under broen. Det er dog kun lige ved selve broen at strømmen tager fart. I havnebassinet på den anden side er der mere plads til alt det vand der strømmer ind på fjorden.
Ude på bugten var vandet helt roligt. Vi sad lidt og nød udsigten inden vi i medstrøm tog turen tilbage. Helt uden at lave noget. gik det dog ikke. På fjorden nærmede noget tåge sig, og foran den blæste det lige imod os. Det tog dog ret hurtigt af, og snart roede vi i en let dis på kanalen.
Tilbage ved klubben snuppede Tomas et par rul. Vi kiggede på fra land og rystede lidt på hovederne af ham. Tomas erkendte dog også at det havde været en blandet fornøjelse. Jesper bød på kaffe og småkager på bænken. Det nød vi i behørig corona-afstand fra hindanden inden vi satte og ind i bilerne og kørte hjem - længe leve varme i sæde og rat :-).

16 km

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar