torsdag den 11. marts 2021

Onsdagstur med mere is

 Jens, Jørgen, Tom og jeg roede af sted på onsdagstur. Undervejs kom vi forbi et kommunalt arbejdssjak (en der  arbejdede - tre der så på) der var i gang med at beskære træer langs kanalen.

På fjorden mødte vi Jan der begejstret fortalte at han havde set fem havørne samtidigt ved Karrebæksminde. Det er altid stort at se de flotte fugle.
Vi oplevede senere på turen at se fire ørne over Gavnø - alt for langt væk fra mit lille Olympus kamera til at det kunne blive til et billede af dem - men den ene prik på billedet er en havørn.
Lidt overraskende stødte vi på is på Fladstrand. Det var dog ikke tykkere end at vi kunne møve os igennem det.
Mellem et par områder med is kunne vi nyde et par store flokke gæs over hovederne på os. Trods isen kan man let se at foråret er ved at være over os. Viber, strandskader, lærker, ænder, store skalleslugere og mange flere fugle flyver rundt på himlen eller roder rundt på strandende og de lavtvandede områder.

Jan i baggrunden havde fået nok af is for denne dag, så han vendte om, mens Jens i sin letvægtsfrej lod mig og min solide Tiderace bryde en rende gennem isen.

Det gik fint med at komme gennem isen, og en inspektion af min kajak da vi kom hjem til NKC afslørede ingen ridser i gelcoaten.

Vi fik roet 16 km - de 15½ på vand :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar