fredag den 6. april 2012

Snart Påske

Jeg er pt arbejdsmand på min søns nykøbte hus, men dagen før påskedagene bød muligheden sig for en rotur. så pyt med at det blæste fra det ærgerlige hjørne - modvind på hjemturen.

Vi var 5 der mødte op denne onsdag. Lis havde købt brød og Jens havde bagt, så vi nød en kop kaffe og en bid brød inden turen. Godt pakket ind riggede vi kajakkerne til.
Jeg var først i vandet og fik snuppet et billede af et skib på vej ud fra Næstved Havn
Det ser voldsomt ud de første gange man ser sådant et skib, men bortset fra lidt skift i vandstanden og en del strøm langs med skibet, mens det passerer, er en sådan forbisejling ganske udramatisk
Snart lå vi alle på vandet, og roede af sted i det urolige kølvand fra skibet - flere hundrede meter bag skibet blev vi blidt skubbet rundt. Det var en af Ullas første ture i år, så hun ville kun en tur rundt om Ydernæs. Lis stillede sig soledarisk, og fulgtes med hende.
Rikke og Jens Var fiske til en tur rundt om Gavnø, og med vinden i ryggen kom vi raskt af sted.
Vi oplevede ikke de store ting på turen, men det er altid rart at komme på vandet, og når solen så også lige titter frem, er det jo ekstra dejligt.

Der var flittig skibstraffik denne onsdag. vi havde set den lokale sandsuger Mette Pan stikke til søs. og da vi nærmede os kanalen, var der minsanten endnu et skib på vej mod Karrebæksminde. Vi mødte det lige ved kanalens udmunding, og der oplevede vi noget skægt. Lige før skibet passerede os, trak det vand imod sig. Rikke og jeg lå på ret lavt vand og blev fanget af en lille bølge bagfra, og var kort efter var lige ved at gå på grund. Så kom vandet tilbage mod os som en brækkende bølge.
Rolængde 15 km

1 kommentar:

Frank sagde ...

Hi,

Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

Thanks and have a great day!