mandag den 27. juli 2020

Lille hoddogtur

Jes og jeg skulle lige ud og teste om vandet kunne bære - og så lige nyde et par hotdog.
Det blev en fin lille tur hvor vi både kom tæt forbi en skarv der sad på en pæl ved kanalen og senere en havørn der kredsede over vores hoveder på fjorden.

Pølserne blev grillet over bål på en noget "træt" shelterplads for enden af kanalen.Der er en landgangsbro ved pladsen, men der var ikke meget plads, så vi roede lidt længere ud og gik i land på en lille strand.
På shelterpladsen var et par fine svinggriller og snart havde vi gang i det medbragte brænde og kunne kort efter grille pølserne. Jes havde medbragt alt nødvendigt tilbehør til at lave nogle lækre "hoddogs".
 
Pladsen  var overraskende ryddet for skrald, men det massive bord og ikke mindst bænkene var præget af tidens tand og sikkert brændehungrende gæster.
Det blev til 7-8 rul - ikke så optimalt med et par hoddogs i maven, men de blev indenbords - inden turen gik tilbage til klubhuset hvor vi nød et varmt bad i det nyrenoverede klubhus.

5 km

1 kommentar:

Elli sagde ...

Hej Poul, jeg nyder at følge med på din hyggelige blog. Der er en masse god inspiration til store og små ture, så dem får jeg rigtig stor gavn af. Manget ak at du deler dine oplevelser her på siden!