lørdag den 28. marts 2009

Tirsdagtur i blæsevejr

Vi var 3 roere der trodsede blæsevejret i tirsdags og roede ud på Karrebæk Fjord. Susanne, Johnny og jeg fulgte kysten i læsiden af fjorden. Da vi nåede campingpladsen De hvide Svaner kunne vi se at vi fik vinden lige i ryggen, hvis vi stak over fjorden mod Gavnø - så det gjorde vi. Bølgerne så ikke ud af noget særligt - og var heller ikke ret høje - men de krappe fjordbølger og vores lidt "rustne" bølgebalancesans gjorde dog at vi kom lidt på arbejde.Ved Lindholm var det lidt læ, og vi sad og studerede livet på øen. Ud over de mange fugle, er der også kaniner og muflonfår på øen.

På den anden side af øen kom bølgerne igen - og denne gang fra 2 sider. Men nu var vi klar, og det var bare sjovt at prøve at fange dem til en lille surftur. Vi grinede lidt af hinanden, når der var en der blev fanget af 2 bølger så kajakken fik sit eget liv og pludselig ændrede kurs.

Med den kraftige rygvind rundede vi hurtigt Gavnøs vestspids og så skiftede forholdene fra blæst og snebyger til læs og solskin.

Undervejs sad vi og legede den gamle leg med hvad skyer ligner. Johnny mente at skyen herover lignede et næstehorn - jeg var mere af den mening at den lignede en elefant. Susanne syntes vist mest at vi var tossede. Men flot var den.


Det er utroligt hvad et hul i skyerne og en lægivende skov kan gøre.

Vi drak en kop kaffe og roede tilbage til klubben, mens snebygerne fortsatte deres ture hen over Enø bag os.

Turlængde 17 km

Ingen kommentarer: