tirsdag den 17. november 2015

Knudshoved Odde

Endnu en tur uden kamera - sjusk. Men den gik til Odden sammen med J-banden: Jan, Jens og Jes. Sidstnævnte havde ikke været på vandet i lang tid og luftede - så længe han havde luft - sin utilfredshed med den flok gamle mænd med lyster til større kryds, han var taget på tur med.

Det var også et par lidt specielle kryds vi var på. Det var ret diset, så der var ikke meget at se på undervejs. Vi havde sat en kompaskurs mod Draget, og roede af sted i det store grå. Et par gange så vi fugle - bla en stor flok edderfugle fløj lige forbi os. Flot!

Frokosten - igen med røgede sild - nød vi ved draget med et lille hyggebål.

Det sidste stykke mod Oddens spids roede vi på den flotte sydside af Odden. Det var meget lavvandet så vi fik et godt syn på alle de store sten der ligger i vandet ud fra spidsen. Dem bør der passes godt på i søgang.

Det var der ikke på denne tur, men disen lå stadig over det hele, så igen blev der stukket en kompaskurs. Denne gang mod molerne i Karrebæksminde.

Den sidste halve times tid roede i tiltagende mørke. Så jeg var ganske godt tilfreds med at der ikke var nogle bølger, da vi nåede indsejlingen.

30 km

Ingen kommentarer: