søndag den 7. november 2010

Fantastisk efterårstur

Vi har aftalt at dem der gerne vil ro sammen med andre, møder vi op i NKC og er klar til at ro kl. 10. I et flot, flot efterårsvejr - sol og næsten ingen vind - var vi 4 der satte af sted mod Karrebæksminde. Lis og Ulla valgte at gå på cafe, mens Jørgen og jeg benyttede det gode vejr til en tur rundt om Enø.
 Ude på bugten var det også roligt. Vi havde den smule vind, der var derude, og nogle blide smådønninger lige i ryggen. Det blev en varm tur, og luffer og hat røg hurtigt af. På et tidspunkt spottede Jørgen et par kajakker længere ude. Vi roede ud til dem, og fik en snak med Morten og Thomas der var stukket af sted lidt før os. De havde også haft det varmt i medvinden på fjorden, men kunne nu nyde den friske luft på bugten.
Jørgen og jeg roede videre og var snart ved gennemsejlingen mellem Enø og Dybsø. Her gik vi land og nød vores medbragte madpakke. 
Vandstanden var meget høj, så vi slap over de lavvandede område uden problemer, og snart var vi ved indsejlingen til kanalen. Her var der en del luftaktivitet - gæs fløj rundt i store flokke og havde - måske pga det gode vejr - åbenbart ikke lyst til at flyve sydpå, og et par sportsfly lå og øvede starter og landinger på flyvepladsen ved siden af kanalen.

Det sidste stykke var igen på spejlblankt vand
Rolængde 27 km

Ingen kommentarer: