søndag den 26. april 2020

Enø rundt

_Denne uges onsdagstur gik rundt om Enø.
Knud, Henrik og Jens var med på turen. Vi havde sagt farvel til Jørgen der havde program på om eftermiddagen og ikke helt havde tid til den noget længere tur rundt om Enø
Frokosten blev nydt på det dejlige sted foran skrænten på Dybsø. Solskin, læ og en fantastisk udsigt gør stedet helt specielt sådan en forårsdag
Vi var hjemme løbet tør for rugbrød, så jeg måtte i depoterne, hvor jeg fandt dette Adventure Meny produkt. Kylling med bønner lyder jo godt. Tanken med Adventure Menuen er at retten er færdiglavet - den skal bare varmes. Og det sker kemisk. En lille pose "varmekemi" kommres i en kraftig plasticpose. Ganske hurtigt varmes de 60 ml vand op til kogepunktet, men så slutter festen. Efter de anbefalede 12 minutter er selve rette kun lidt lunken. Lidt flere kemikalier i lidt mere vand havde måske gjort tricket - for det er en nem måde at få et velsmagende måltid på. Måske skal det prøves en dag.

Vi havde luret at der var medvind til Karrebæksminde, så det var en behagelig og flot tur. jeg roede i men Black Pearl, og den surfer på selv de mindste bølger. Samtidig er den meget let at få i fart, så det var en herlig tur.
Henrik muntrede sig også i sin Arrow play
Jens havde også en fest i sin Frej
Snart var vi ved molehovederne. Der var ingen strøm, men den vind vi havde muntret os med på turen havde fundet vej ind i kanalen i Karrebæksminde og var lige i næsen på os. Men vi var heldigvis ikke spor trætte efter at have jagtet surf. (lidt løgn kan forekomme)
Den var også imod på store dele af fjorden, men vi slap da hjem og kunne logge 27 km af den fornemste slags.


Ingen kommentarer: