mandag den 20. april 2020

Sol over Dybsø

Sammen med Jørgen roede jeg lørdag af sted mod Dybsø. Forårsvejret viste sig fra sin smukkeste side.
Turen gik bag om Gavnø og over fjorden langs Vejlø hvor der er en rende med så meget vand at vi altid kan ro der. Der er en del sten, men vi slap forbi i fin stil, og roede over det lave vand mod Dybsø.
På et tidspunkt rammer man også der en rende, og så er det bare at følge den. Udsigten er betagende, og denne dag pyntede lette fjerskyer himlen.
Vi fandt madpakkerne frem og fik lige taget en selfie i modlys. Lidt tæt, men det rettede vi op på mens vi spiste i god corona-afstand.
Kort efter dukkede Jan og Margit op. De var taget af sted fra Karrebæksminde og havde trænet teknik inden de roede af sted.
Vi sad nok halvanden time og nød det gode vejr, den fantastiske natur og hinandens selskab. Kun nogle få vindmøller og skorstenene ved Stigsnæs 30 km væk afslørede at vi befandt i et kulturlandskab.
Alt godt har en ende - men denne blev afløst af en anden god oplevelse. Vi havde svag medvind hele vejen ind over bugten til Karrebæksminde.
Her var indsejlingen gennem molehovederne en "ikke begivenhed". Her kan der ellers godt være gang i bølger og strøm.
Denne dag var der kun strøm - og den var imod. Jørgen og jeg sagde farvel til Jan og Margit og roede til Næstved, hvor vi kunne skrive 27 km i loggen.

Ingen kommentarer: