onsdag den 6. marts 2019

Februarfredagstur

Vi er nogle stykker i NKC der er begyndt at ro fredag formiddag. Første tur blev Mølleturen på 25 km. Denne tur blev knap så lang, men vi kom da lidt omkring
Sammen med Lis og Knud roede vi først Vejløskoven. Undervejs fortalte jeg om tågeturen, og vi snakkede lidt om at ro ligeud uden at kunne se. Lis prøvede at lukke øjnene, og inden hun havde roet et par hundrede meter var hun dreje 90 grader. Godt vi har kompas på vores kajakker.
Efter en kort pause gik turen videre mod karrebæksminde.
Her besøgte vi bageren - jeg købte vingebolle med ost og kaffe med påtår. Efter bagerbesøget fik også fiskehandleren besøg - det er halvdyrt at besøge ham. Men også lækkert.
Det var meget højvandet, så vi havde fortøjret kajakkerne foran bageren. Jeg holdt kameraet klar, da vi steg i, men alle klarede det i fin stil. Strømmen havde taget voldsomt til under vores besøg, så vi fik forbrændt en del af kalorierne fra bagerbesøget ved at ro tilbage mod Næstved.
Ved Rotteøen kunne vi se hvordan strømmen lavede hvirvler, idvand og krapbølger. Alt i miniature, men når det blæser mod strømmen sker alt dette i noget større stil i havne længere ude. Sjovt og udfordrende, men sjovest når vandet er varmt.
Turen i kanalen kan godt være lidt kedelig, men har man blik for farverne og refleksionerne i vandet kan den såmænd godt være flot.
Det blev til 21 km

Ingen kommentarer: