mandag den 28. oktober 2019

Sidste officielle onsdagstur

Den 24. oktober var sidste onsdag i NKC sæsonen - og dermed også den sidste onsdagstur med morgenkaffe. Og sikke en dag - vi var en lille snes til morgenkaffen, og Lis havde kræset ekstra for os. Det viste sig at hun snart havde fødselsdag og det skulle fejres. Ud over kaffe, en lille en til dem der havde lyst til det og et dejligt morgenbord med ost havde Lis også bagt kanelsnegle der blev lunet i ovnen. Sikke et traktement - og tak til Lis!
Der var et par stykker der trak sig fra roturen, men vi da 15 kajakker der tog af sted i morgendisen. Jan sluttede sig til os ved kanalens udmunding, og vi fulgtes ad rundt om Gavnø.
Jeg roede med Jan hjem, for vi havde aftalt at mødes om vores Canadatur næste år. Vi betalte despositum for en guidet tur i Johnson Strait, hvor vi håber at få set hvaler og meget andet spændende. Ud over den guidede tur har vi planet om at ro 14 dage i lejede kajakker i farvandene ved Quadre Island.
Vinden havde lagt sig fuldstændigt da jeg roede hjemad, så det var en lun tur - det var nemlig årets første tur i tørdragt. Og med uldundertøj holder den godt på varmen.
Det blev til 21 km

1 kommentar:

Dilek Kolat sagde ...

Hallo, jeg tror aldri på trollformler i hele mitt liv før jeg møtte Dr.Amiso, jeg er lege fra yrke, 42 år gammel. Les vitnesbyrdene om min sanne livshistorie. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe alle som leser denne artikkelen akkurat nå å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapte kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært sammen med Janne Anttila i årevis, slo han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen min på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen person som aldri trodde at kjærlighetspolitikken eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke valget, men å prøve det, jeg sendte e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt gikk bra før tre dager, at eksen min ville komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luft og overraskende forleden var det rundt 14.00. Eks-kjæresten min ringte meg på mobilen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig, og det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapelige problemer, Vil du bli kjent i verden, vinn rettssaker, din selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutt å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. Her er hvordan du kan nå ham hvis du trenger hjelp på: herbalisthome01@gmail.com