onsdag den 13. januar 2021

Solskin i Karrebæksminde

I det flotteste vejr mødtes Tomas, Karin, Jesper og jeg op til en lørdagsrotur. Der var ikke mange krusninger på vandet, da vi nåede frem til fjorden

Og der var næsten færre, da vi roede ud gennem molehovederne og satte kursen mod stranden.
Tomas tilbød at give en basse, men da bageren ikke tog Mobilepay, måtte Karins kreditkort svinges. Vi gik tilbage til kajakkerne på stranden og nød kaffe og kage. NKC levede på fineste vis op til kælenavnet - Næsted Kaffe og kage Club - Tak for kage, Karin!
Selv om vi kun er først i januar, og solen hænger lavt, så var det dejligt at mærke hvor meget den varmede.
Det var også godt at vi havde fået et sukkerskud og varmen, for jeg har da sjældent oplevet så kraftig en strøm under Græshoppebroen, som da vi skulle tilbage mod Næstved. Flere brogængere stillede sig op og så på mens vi padlede som  Duracell-kaniner og kun langsomt kom frem. Vi kom dog alle forbi broen.
Hjemturen valgte at tage langs kysten for at få lidt læ for den modvind, der havde blæst op. Inde ved sivene var der flot og vindstille - og vi så endda en isfugl.

Mørket sænker sig hurtig i januar, men snart var vi ved Svingbroen, der nok så fint åbnede sig. Det var nu ikke for os, men for Mette Pan der langsomt strøg forbi os.

Det blev til 18 herlige km

Ingen kommentarer: