mandag den 26. januar 2009

Oksehalesuppetur

Vi var 3 mand - m/k - Johnny, Rikke og undertegnede, der roede af sted fra klubhuset. For enden af kanalen sluttede Sverri sig til os, og på fjorden mødte vi Jan, der roede os i møde fra Karrebæksminde.
Det var dejligt vejr - lidt morgendis lettede lynhurtigt - og vi nød turen rundt om Gavnøs sydvestlige spids. Vi var lidt spændt på om is ville lægge os hindringer i vejen, men det så vi intet af. Efter at have krydset Fladstrand, lagde vi til ved Vejlø Strand og pakkede frokosten frem. Mor Aldi havde lavet oksehalesuppe til os, og Sverri havde taget et par dåser af den med.
Suppen blev sædet lidt op med pulversuppe lavet af mor Knorr. Mens suppen varmede på en Trangia dukkede forskellige andre lækkerier frem - nødder, choklade, hjemmebagt brød og mindsanten om ikke mor Aldi også havde bagt Muffins, som Rikke havde taget med.Jan hev en pose brænde op af sin kajak, og snart havde vi både varm suppe og bål - og for lige at sætte prikken over i'et fløj en havørn forbi. Desværre rækker zoomen i et lille Olympus som en skrædder i Helvede, når der skal billeder af den slags. Det kunne være sjovt at have et ordentligt kamera med en stor tele med, for der er rigtig mange fugle at "skyde" på fjorden sådan en vinterdag.Efter frokostpausen roede vi til Karrebæksminde, og Johnny var som sædvanlig hurtigt i kajakken.
Uden for Græshoppebroen var der et specielt lys, og en flok måger poserede for Rikke i modlyset.
Vi var inde og kigge i de små havne, inden turen gik hjemad. Men inden denne sidste kraftanstrengelse dannede vi flåde,og de sidste lækkerier blev fundet frem (begynd ikke at ro kajak for at tabe dig).Jan fulgte os lidt på vej, men roede så hjem.Turlængde 25 km

Ingen kommentarer: