søndag den 19. september 2010

Adventure race

Firma Sport i Næstved havde i weekenden arrangeret et adventurerace. Hos NKC skulle deltagerne pakke en kajak til en weekendtur.

I et stativ lå en demokajak, og deltagerne skulle så samle grej sammen og selv pakke en kajak. Noget af grejet var placeret langs kanalen og skulle hentes i kajakker.Vi var 5 roere der havde sat lørdagen af til at hjælpe med afvikling af racet.

Det blev en hyggelig dag - nogle gange hektisk aktivitet når flere hold kom samtidig - andre gange afslappet hygge i pauserne. Solen skinnede det meste af dagen, men en kold vind blæste fra morgen til sent eftermiddag hvor vi pakkede sammen.

Lis og jeg var sikkehed på vandet, men alle deltagere formåede at blive i bådene, selv om et par stykker var tæt på at vælte. Når holdene var draget videre, roede vi ud med grejet, så det var klart, når næste hold ankom.

Flere af deltagerne syntes det var sjovt at prøve at ro kajak og var lidt kede af at de ikke skulle ro en længere tur. Der var sågar nogle af dem der havde overskud til at takke os for at vi brugte en dag være med til at afvikle løbet. Men sådan er det jo. Nogle gange arbejder man med at arrangere eller afvikle - andre gange deltager man og nyder at andre har gjort arbejdet.

Ingen kommentarer: