søndag den 27. marts 2011

Standerhejsningstur

Vejret fortsatte med at vise sig fra sin bedste side i slutningen af marts, og dagen før vi alle gik over til sommertid var ingen undtagelse.
Peter og jeg havde aftalt at ro en tur rundt om Gavnø inden NKC's stander skulle hejses på klubhuset som tegn på at en ny sæson var gået i gang. På kanalen var der en flittig trafik af mange robåde. Det er med at holde godt ind til siden, nå sådan en "nål" kommer susende med et par roere der ror den gale vej :-)
Vi slap dog vel ud af kanalen og rundede Gavnø i fin stil med en mild brise i ryggen. Trods flittig træning i romaskine i et fitnesscenter hele vinteren, syntes jeg at det var hårdt at få armene i gang med kajakroningsbevægelserne. Så jeg var meget godt tilfreds med rygvinden.
Der var som sædvanlig mange små og store fugle at nyde synet af på vandet. Bag Gavnø så vi store flokke af troldænder og blishøns og lidt mindre flokke af hvinænder. De eneste det lykkedes at få billeder af var dog svaner, som der også er store mængder af på fjorden.
Efter små 3 timer var vi tilbage ved klubben.
Snart myldrede det ind med medlemmer. De kom dog ikke for at ro, men for at høre klubbens nye formand Thomas byde velkommen til en ny sæson.
Efter talen bød aktivitetsudvalget på kaffe og kage i klubhuset. Og så levede Næstved Kajak- og Canoklub fint op til kælenavnet Næstved Kage og Kaffeklub.
Rolængde 16 km.

Ingen kommentarer: