mandag den 7. november 2011

Ny sæson - første tur

I NKC slutter sæsonen med sommertidens afslutning, og km-tælleren nulstilles. Det blev til 1352 km sidste sæson, og med ture flere steder i Danmark og Sverige kan jeg kun være tilfreds med året.

Turene rundt om Hornsherred og Orust blev de længste, men også ture på Åsnen og i St. Anna skærgården står tydeligt i erindringen. Sommeren var ikke god, men efteråret har givet mange fine ture i de lokale vande, og ikke mindst mange oplevelser med dyrelivet. Jeg så marsvin, sæler, havørne, store flokke gæs og viber og mange, mange andre fugle.

Den nye sæsons første tur bød også på specielle oplevelse. Turen gik rundt om Gavnø sammen med Peter der havde fundet tid til en tur på vandet. Mens vi sad og snakkede om havørne, sejlede en af de store fugle rundt over skoven på Gavnø. Peter fik øje på den, og snart efter lettede yderligere 2 ørne fra træerne. De tre havørne fløj rundt skoven og så næsten ud som om de legede med hinanden. Vi snakke om at det måske var årets unge, der nu skulle jages hjemmefra. Vi sad og nød synet et kvarters tid og roede så videre. Kun for at se tusindvis af viber flyve rundt på himlen tæt ved Gavnø.

Den kuldrede greve havde åbnet parken (for sikkert et betydeligt beløb) for en masse juleboder og handlene - og her sad vi - ganske gratis - og nød et flot show få hundrede meter fra julemarkedet. HA!

Desværre ingen billeder, da kameraet havde gemt sig, men de sidder på nethinden.

Rolængde 16 km

Ingen kommentarer: