søndag den 18. december 2011

18. dec - og stadig flot vejr!

Torsdag var det et frygteligt vejr, så vi aflyste roturen. Jens spottede dog at de lovede nogenlunde godt vejr søndag, så vi aftalte at mødes kl 10. Der var andre der havde fået samme ide. Et par af pigerne var roet af sted og Kolbe og Morten var klar samtidig med os.

Vi roede sammen ud ad kanalen.
Men da vi nåede fjorden, der lå under en flot himmel, gik Morten i gang med sin tempotræning, og Kolbe fulgte ham mod Karrebæksminde.
Jens og jeg har ikke behov for den slags præstationer - man skal jo også nyde naturen - så vi lod dem stikke af og roede stille og fredeligt langs sejlrenden. Traditionen tro gør min ene skulder skide ondt, men efter 5 km's roning var den blevet varm, og jeg kunne derefter nyde turen i fulde drag
I Karrebæksminde var Lone og Elisabeth på vej til bageren for at nyde en kop te mm, og Morten lå og slappede lidt af, mens Kolbe var ude og lege i bølgerne uden for broen. Jens og jeg nøjedes med at ro en lille runde i de imponerende høje bølger, der opstår når strøm og vind går hver sin vej.
Vores veje skiltes igen - Morten og Kolbe roede mod Næstved - og Jens og jeg roede rundt om Gavnø. Vi snakkede undervejs om mangt og meget - bla. varmepumper, pillefyr, brændeovne og solvarme. Da Gavnø Slot lå og så flot ud i solskinnet, snakkede vi om der kunne man da rende ind i en stor varmeregning. Nå den kongelige hofjægermester har jo nok et halmfyr kørende og klarer det nok. Ellers pisker han sikkert lidt ekstra husleje ud af sine mange lejere - vil de ikke betale, har han sikkert en træhest stående klar.
Os kan han heldigvis ikke kræve bropenge af så vi kan bare nyde at ro, og når vintervejret i den grad viser sig fra sin smukke side er det ganske nemt.
Snart lå vi ud for Sejlklubben hvis "fine" nye mastekran kan bruges som sigtepunkt for indsejling til kanalen. Tilbage i NKC sad Kenneth, Maria og Kim og drak kaffe - vi var ikke sene til at invitere os selv til lidt kaffemik.

Rolængde 21 km

Ingen kommentarer: