lørdag den 9. februar 2013

På bugten

Det magede sig heldigvis sådan at weekendvejret igen blev godt. Denne weekend faldt sneen blidt over Sydsjælland og sammen med Rikke
og Jens
roede jeg mod Karrebæksminde i frostvejr, næsten ingen vind og som skrevet blid sne. Det gør livet værd at leve - selv på en februardag!

Der var ikke så meget at se på vejr mod Karrebæksminde, men kort før feriebyen så vi en havørn flyve lavt over vandet og lande på en lille holm tæt på den tomme lystbådehavn.
Vi vendte kajakkerne og drev imod den. Det var selvfølgelig lidt synd for den stakkels fugl, og det endta da også med at den lette og satte sig lidt længere væk.
Vi lod den i fred og roede ud under Græshoppebroen.

Vandet på bugten var meget rolig, så vi roede ud gennem molehovederne og satte kursen mod Vesterhave, hvor vi gik i land og fik en bid brød og en kop kaffe eller te. Det var lidt skægt at Rikke mødte en af sine naboer ved det enlige sommerhus. Og rart, da vi fik lov til at sidde i haven og nyde måltidet. Med sne på klinten og is på stranden var det et mageløst syn at være på stranden.
Vi kom fint i kajakkerne og turen gik så tilbage mod Karrebæksminde
på det store grå hav. snart dukkede molerne op, og de var et specielt syn dækket med sne - det ses ikke så ofte.
Vi havde strømmen med os under broen og på det første stykke af fjorden, så det var svært ikke at vær glad
Sådan en tur modsvarer flere uges doser af antidepressiv medicin - så det er bare med at komme ud på vandet. Også selv om det i perioder er lidt koldt på fingrene.

At turen så sluttede med røget laks, kaffe og muskatel hedvin i klubhuset, hæver bare det hele på et sublimt niveau.

Rolængde 19 km

Ingen kommentarer: