fredag den 26. november 2021

Gavnø rundt i Black Pearl

Efter en rulledag* i svømmehallen hvor jeg fandt ud af at sædet og lændestøtte i min BP var gået løse, syede jeg den sammen med en gjord. Nu skulle jeg teste om sædet kunne sidde fast uden de burrebånd, der tydeligvis ikke kunne tåle vand. Det kunne det, og jeg valgte Perlen til en tur rundt om Gavnø. Godt nok var der lidt langt til fodklodsen, men det gik jo nok. Turen var sammen med Jens, Ulla og Tom.

Det gjorde det ikke. meget hurtigt fik jeg meget ømme sener i lysken. Og dem døjede jeg med de næste par timer. Jeg har bestilt et sæt fodspark til kajakken, for jeg har længe været træt af at fodklodsen ikke passede efter jeg har rykket sædet lidt baglæns. Og det kan også en gang imellem være rart at kunne ændre lidt på afstanden til fodsparket. Det bliver spændende at se om det løser problemet med de ømme sener.

Heldigvis var der også lyspunkter på turen. Det bedste var da en havørn fløj lavt forbi lige foran os på Fladstrand - og da vi fik medvind de sidste kimoleter.

Turen var på 16 km.

* trods lkængere tids rulleøveforsømmelse gik det fint med at rulle. Jeg prøvede Jespers Current Design, og den var godt nok nem at komme rundt med.

Ingen kommentarer: