tirsdag den 11. marts 2008

Tur på Susåen

Lørdagen bød på flot vejr med høj sol og meget lidt vind, men ...... Vi havde planlagt en klubtur om søndagen, så 9 roere i kajakker og en enkelt kano, måtte tage til takke med gråvejr med blæst og byger, da vi tog turen fra Kongskilde Ved Tystrup Sø til Næstved. Vejret gjorde billederne lidt mere grå og triste, men det ødelagde ikke stemningen blandt os, og traditionen tro hyggede vi os både til vands og til lands.
Turleder Kirsten havde fået sin mand til at køre traileren med kajakker og kano, så logistikken omkring sådan en tur - hvor vi starter og slutter forskellige steder - var løst. Efter turen var der kun en enkelt bil der skulle hentes ved Kongskilde.

Turen over søerne gik glat trods vinden. Vi fik ikke set så mange fugle, men en enkelt ørn blev det da til - efter "rygters byro" skulle der være en kongeørn i området, så hvem ved. Måske var det den der fløj rundt i det lidt usigtbare vejr.
Der blev lidt mere læ, da vi kom ind i åen. Frokosten blev nydt i Skelby inden turen gik videre til Holløse Mølle, hvor flere af deltagerne var lidt spændt på hvordan det skulle gå, når de skulle forbi den kraftige strøm ved møllen. Alle kom dog forbi i fin stil.
Midt på eftermiddagen nåede vi Herlufsholm ved Næstved efter 26 km's roning gennem noget af Sjællands flotteste natur.

Se alle billeder fra turen

Ingen kommentarer: