torsdag den 22. maj 2014

Turen der ikke blev helt som forventet

Jens havde i vejrudsigten spottet at der blev lovet nærmest sommevejr i onsdags og foreslog at vi tog en tur til Ven i Øresund. jeg havde en aftale på Amager klokken 17, men hvis vi tog tidligt af sted ville vi have fin tid til en tur rundt om den svenske ø.

Der lå lidt tågebanker hist og her da vi kørte til Rungsted, men i radioen sagde de at det ville klare op. Så selv om tågen lå tæt i Rungsted Havn, var vi ved rimeligt godt mod.
 Vi snakkede lidt om trafikken i sejælrende og kunne få en ipad se at der var en stribe store skibe på vej sydpå. Vi var helt enige om at vi ikke roede mod Ven før tågen var lettet, og satte en deadline kl 12:30.
I stedet for øturen roede vi så sydpå langs kysten, og kom vi bare 100 m fra land kunne vi ikke se pragtvillaerne.

Vi passerede marinen i Vedbæk. Her var der gang i et gevaldigt molebyggeri, og da vi endelig kom til en strækning med sandstrand, gik vi i land og spiste frokosten. Tågen lå stadig tæt, og en tur til Ven var nu defenitivt aflyst.


Hjemturen foregik igen i tæt, tæt tåge, og det eneste vi så var et par robåde og et par kajakker, der ligesom os holdt sig tæt til kysten.

Når vi kom lidt for langt til havs kunne det ikke nytte at lade Jens ro forrest. Uden et kompas på dække var det komplet umulig at holde kursen - mon ikke han får et monteret på sin Greenlander efter denne tur.
Selv havde jeg ingen problemer med kompas og GPS kunne jeg ro snorlige.

Det blev til 17 km uden at vi kunne se en sk..

Behøver jeg skrive at tågen lettede da vi var gået i land i Rungsted igen

Ingen kommentarer: