torsdag den 19. september 2019

Tur til fiskehandleren

Jeg havde lovet min hustru at tage fisk med hjem til aftensmaden, og da min romakker Jørgen var frisk til at ro en tur til Karrebæksminde, blev det Fiskehuset Enø, der leverede aftensmaden. Det blev til skrubber.
Inden det kom så vidt, fik vi en dejlig rotur i et flot efterårsvejr på fjorden. Der var lovet en del vind, men den udeblev, så det gik rask fremad i vores hjemmebyggede kajakker. Undervejs mødte vi Lis og Ulla der havde spist madpakken på Rotteøen i Karrebæksminde og fik en lille sludder med dem.
Da vi nåede Fiskehuset blev det ud over skrubberne til lidt røget laks og tunfisk, lidt krabbesalat og lune fiskefrikadeller med Fiskehuset hjemmelavde remulade med kapers. Frikadellerne nød vi sammen med en fadøl på terrassen i solskin. Det var sgu svært at være et par sure gamle mænd i den situation.
Alt godt har en ende, og vi skulle hjemad. Vejret blev næsten bedre og vi fik en fin tur hjemad. Undervejs mødte vi Anna, der også nød det gode vejr.
Det blev til 15 km i flot, flot septembervejr.

1 kommentar:

Dilek Kolat sagde ...

Hallo, jeg tror aldri på trollformler i hele mitt liv før jeg møtte Dr.Amiso, jeg er lege fra yrke, 42 år gammel. Les vitnesbyrdene om min sanne livshistorie. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe alle som leser denne artikkelen akkurat nå å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapte kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært sammen med Janne Anttila i årevis, slo han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen min på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen person som aldri trodde at kjærlighetspolitikken eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke valget, men å prøve det, jeg sendte e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt gikk bra før tre dager, at eksen min ville komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luft og overraskende forleden var det rundt 14.00. Eks-kjæresten min ringte meg på mobilen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig, og det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapelige problemer, Vil du bli kjent i verden, vinn rettssaker, din selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutt å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. Her er hvordan du kan nå ham hvis du trenger hjelp på: herbalisthome01@gmail.com