torsdag den 10. juni 2010

Tur med nye medlemmer

Vi har i NKC tradition for at tilbyde de nye roere fra kajakskolerne at komme på roture med de mere rutinerede medlemmer. Den første tur mødte der ingen nye medlemmer op, men i dag mødte to op. De fik en frisk tur.

Det blæste rimelig friskt da vi kom ud på fjorden. I håb om at der var lidt læ langs kysten, fulgte vi den. Men snart viste det sig ikke at være tilfældet. Med vinden i ryggen og bølger skråt ind bagfra slingrede vi af sted. De to nye fik god øvelse i støttetag og retningskorrigerende rotag, og snart gik det friskt fremad. Et par tilbud om at vende om blev afvist.

Efter et stykke tid nåede vi frem til Saltø Å, hvor vi fik lidt læ for vinden - og et par kiks. Da vi stak ud af åen, var det blæst yderliger op, og vi fik alle lov til at arbejde for at komme fremad..
Der var stadig bølger, men når de kommer forfra er det jo "bare" at trække igennem og komme fremad. Så det gjorde vi, og efter en times tid nåede ind i kanalens lidt mere beskyttede farvand.

Hjemme ved klubben kunne vi lette på bøllehatten og sige: "Respekt" til de nye roere. De havde fået en barsk debut, men taget det i stiv arm.

Rolængde 12 km

Ingen kommentarer: