onsdag den 2. november 2016

Store motionsdag

Mandag gik jeg først en tur med Jes. Ved Næstved er der åbnet en ny bro over Susåen i forbindelse med anlæggelse af et stykke ringvej - pris med broer mm ca 1 mia. Udsigten fra broen må betegnes som nydelig.
Den skulle vi da se, og minsandten om ikke vi også fik øje på en vandstær, der sad på en sten i et lille vandløb der løber ud i Susåen. Dejligt at se at "naturen" hurtigt rykker ind på den tidligere byggeplads. I vinter så vi en isfugl flyve under brobyggeriet med dozere og dumbere brummende rundt over det hele.
 Efter vandreturen tog vi lige en tur i kajakkerne. Det var tæt på frokost, så vi gik i land på Lindholm, fik gang i et lille bål,  og mens det brændte ned til gløder gik vi en lille tur på øen. De lokale køer kiggede meget nysgerrigt på os. Vi beundrede de store flokke af gæs der igen, igen fløj over fjorden.
Efter et par "hot doggere" gik turen videre rundt om Gavnø. Der er rigtigt kommet efterårsfarver på naturen, men desværre var det meget gråt, så der var ingen grund til at fotografere så meget.
Et par billeder af en forbiflyvende havørn blev det dog til. Da den næste ørn fløj forbi, drev vi bare med vinden og sad og nød synet.
Der skete ikke så meget på resten af turen, men det er heldigvis stadig ren naturmedicin for hjerne sådan bare at sidde med røven i vandskorpen og ro langsomt af sted og nyde tilværelsen - varm og tør i uld og tørdragt.
En anden trofast gæst på vandet er den lokale sandsuger Mette Pan.

Rolængde 16 km

Ingen kommentarer: