lørdag den 31. marts 2018

Videotur

Gennem et stykke tid havde et par fotografer prøvet at finde en dag til videooptagelser i NKC. En mandag sidst i marts blev dagen, hvor det lykkedes. Grunden til optagelserne var at Friluftsrådet vil have lave et reklamefilm for deres kampagner for at få ældre ud i naturen. Og da NKC har fået penge af dem til et par ældrevenlige kajakker og en ældrevenlig bålplads, var det oplagt at svare ja, da vi blev spurgt om vi ville være med.
Jeg havde trommet en flok seniorer sammen, og vi lagde ud med en gang morgenbrød og kaffe/the i klubhuset. Fotograferne var med hele vejen ud i omklædningsrummet hvor vi jo skulle igennem den sværeste opgave for de gamle lemmer - nemlig at komme i tørdragterne.
Det lykkedes dog for alle, og snart var vi på vandet. Turen gik til broen ved Gavnø. Undervejs blev der filmet og stillet - og besvaret spørgsmål.
Efter lidt filmoptagelse fra broen gik turen hjemad. Jan var roer for fotograferne, og styrede i fornemste stil alene den kano, der var fotoplatform.
Det bliver spændende at se hvad det hele munder ud i. Vi fik under alle omstænder en hyggelig og anderledes rotur på 13 km

Ingen kommentarer: