søndag den 11. marts 2018

Et lille smut på vandet

Egentlig vidste jeg godt at det ville blive en kold tur, for det blæste en del og temperaturen lå i nærheden af frysepunktet.

Inden jeg kom på vandet fik jeg lige hilst på serviceholdet for de mange besøgende kaproere der trænede på den isfri kanal. Jeg fik også et glimt af en flok farvestrålende kajakker der piskede forbi på kanalen.

For ikke at ligge i vejen for feltet, sneg jeg mig mod fjorden langs kanten af kanalen. Det kom dog først susende da jeg krydsede kanalen for at ro mod vinden ude på fjorden. Heldigvis kom jeg ikke i vejen for dem, da de kort før fjordens tværgående bølger vendte om og returnerede mod klubhuset.

Det var meget koldt da jeg kom ud i vinden, og den helt anden vindretning på fjorden end på kanalen betød at den stod på modvind hjemad, hvis jeg begav mig ud på fjorden. Jeg nøjedes derfor med at slå et par slag uden for Ydernæs. På vej mod åen eller Gavnø var fjorden dækket af ret tyk is.

Jeg formåede på intet tidspunkt at få varmen i fingrene, så jeg valgte at ro tilbage og spare på rolysten til en lidt mere indbydende dag - kom nu med noget sol!

Ved klubben var alle kaproerne gået til frokost, så hele plænen var fyldt med kajakker. Da omklædningsrum og værksted var fyldt med tøj, hoppede jeg bare ud af tøtdragten og kørtr hjem og tog et bad.

Ingen kommentarer: