fredag den 27. juli 2018

Leg og lille tur ved Skagen

På en ferietur til Skagen havde jeg en ekstra kajak med som min ven Kim skulle låne. Det blev ikke til så meget roning, men vi fik en eftermiddag ved veststranden hvor vi legede og flere fik prøvet st ro lidt kajak. Kim ville meget gerne prøve at rulle, og det vsr et par gange tæt på at lykkes for ham.
En anden dag roede Kim og jeg en tur til Genen og så en flot solnedgang. De lokale havde advaret om stærke strømme og dybt vand, men vi kunne se på Sejl Sikkert appen at der ikke var noget strøm omkring solnedgang. Og da der heller ikke var nogen vind, var det bare at komme af sted.
Vi satte i vandet ved kopien af det gamle vippefyr og roede langs kysten ud til Grenen. På en del af strækningen er der meget dybt, og hvis der er stærk strøm kan jeg godt forstå advarslerne. Længere ude mod Grenen var der ret lavvandet.
Da vi rundede Grenen var solen meget tæt på at gå ned, så vi slog kun et lille smut ud i Skagerak inden vi gik i land lige på spidsen og fik en god Schwarzbier og tog lidt billeder af solnedgangen. Det var en fantastisk oplevelse.
Turen hjemad var stille og rolig, og det var et par meget tilfredse kajakroere der gik i land ved fyret efter et par timer på vandet.

Ingen kommentarer: