torsdag den 1. april 2010

Endelig lykkedes det...

... at komme af sted på årets første tirsdagstur.

Knap var isen smeltede før jeg druknede i arbejde med mange sene møder, men den sidste tirsdag i marts lykkedes det at samle en 6 andre til årets første tirsdagstur.

Disse tirsdagsture har gennem de sidste par rosæsoner udviklet sig til nogle hyggelige ture, hvor vi et sted undervejs går i land og nyder et aftensmåltid. Nogle gange har en eller flere tilbudt at lave maden, og de andre kan så melde sig til spisning på klubbens hjemmeside

Denne tur havde jeg lavet frikadeller og salat til de andre. Men før vi kunne nyde dellerne, måtte vi arbejde hårdt i modvind over fjorden mod Vejlø Strand, hvor vi fandt læ. Jan samlede kviste og grene og fik hurtigt gang i et lille bål, Vi andre dækkede op på stranden med vores plastictallerkener, bestik og ikke mindst skålene med frikadeller og salat. Dressing og flutes blev der også plads til.

Trods bålet var det dog ikke specielt varmt at sidde på stranden, så efter spisningen brød vi hurtig op og kom i kajakkerne. Der var det ikke svært t få varmen igen selv om vinden havde lagt sig lidt, da vi roede tilbage til NKC.

Rolængde 16 km - langt nok til at give den utrænede hånd en vabel

Ingen kommentarer: