søndag den 21. juli 2013

Enø, Dybsø og Gavnø rundt med Henrik

Fed tur på en dejlig sommerdag. Jeg mødte Henrik i klubben og han var frisk på en tur til Svinø. Der skulle komme nogle andre fra klubben derned i bil, så dem satsede vi på at møde.

Vi havde lidt vind lige i næsen da vi roede mod Karrebæksminde. Da vi nåede frem var strømmen også imod os, så vi måtte arbejde for at komme ud på bugten.

Vel derude roede vi til knækket på klinten hvor vi holdt en lille pause og fik en tår af Henriks tynde Neskaffe med sukker.

Efter yderlige en lille times tid gik vi i land ved Svinø. Vi tog kajakkerne med op på klubbens grund, og jeg gik i gang med at lave en god kop cowboykaffe. Tage dukkede op for at male flagstangen, og Jesper ankom med 4 unger og en trailerfuld kajakker. De fik hurtigt sat et par telte op og var klar til at holde lidt kajakferie.

Lis dukkede op lige som vi skulle til at tage af sted igen. Vi tog lagune-turen bag Dybsø og Enø tilbage til klubben og efter et par strække-ben-pauser var vi snart ilbage i kanalen, hvor en lækker rygvind blæste os hjem.

Mit kamera er holdt op med at virke, men Henrik tog billeder - se dem her

31 km

Ingen kommentarer: