fredag den 19. august 2011

Torsdag

Vi har i NKC længe haft tradition for at arrangere torsdagsture for de nyuddannede kajakskoleelever. Turenes længde og hastighed sættes af de nye kajakroere. Vi gamle fortæller undervejs om rovandet, hvor er der sten, hvor er der lavvandet, hvordan ror vi i kanal og sejlrende osv.
Denne torsdag var Sinne, Jørgen og jeg af sted med 5 friske mænd. Der blev fra starten gået til den i en kanal fyldt med roere, dragebåde, motorbåde mm og snart lå vi ved udmundingen af kanalen.
Vi blev enige om at ro Lindholm rundt. Jørgen roede i front og viste vejen rundt om de lavvandede områder, Sinne roede rundt og rettede lidt på rostil og gav gode tips, og jeg lå bagerst. Tempoet var fortsat fint og snart lå vi på ydersiden af Lindholm og nød den nedadgående sol.
Desværre gik den ned bag skyer, så vi ikke kunne have "mørkning" - en lille tradition hvor vi i flåde ligger og ser solen gå ned  under horisonten mens vi nyder et lille stykke chokolade :-)
Det nåede igen at blive mørkt inden vi kom hjem, så jeg riggede lys til bag på min kajak og tog en pandelampe på. Vi kom dog tilbage til klubben uden at møde andre både. De nye roere fortalte at de da godt kunne mærke krop og arme, men de var glade for turen. Vi kunne fortælle dem at de godt kunne tage på ture med de gamle, for de skulle nok kunne følge med.

Se flere billeder her

Roængde 12 km

1 kommentar:

Aksel Steen Christensen sagde ...

Jeg har nu igennem lang tid fulgt din blog og dine til tider fantastiske billeder..dejlig læsning forresten.
Jeg har selv "slettet" min blog og lavet mig en hjemmeside..så kan man gøre som man vil uden "rammer" for kreativiteten *S*
Da jeg har en Seabird Expedition (som dig)og er ufattelig tilfreds med den,men jeg kan se du har skiftet dine pedaler ud..hvorfor..?? SB pedalerne minder ret meget om dine Smart Track pedaler.! hvad er fordelene ved de nye pedaler i forhold til de "gamle"
Igen tak for kikket..Mvh A S C