tirsdag den 30. august 2011

Tirsdagstur i blæsevejr

7 havkajakroere + Thomas i kapkajak roede af sted på tirsdagstur. På vej ud ad kanalen mødte vi den lokale sandsuger, men som det kan ses på billedet, er der plads nok til os alle.
Med var et par nye klubmedlemmer der undervejs fik de sædvanlige gode råd om lavvandede områder der bør undgås og informationer om hvor der ligger sten osv.
Det blæste ret kraftigt, så vi roede i læ af Gavnø til Karlsgab. Undervejs så vi en fiskeørn på jagt. Den slog ned en enkelt gang, men fangede ikke noget.

Efter Karslgab ramte vinden os for alvor.  Vi var dog ikke mere optaget af at ro end vi fik øje på en Havørn der også måtte arbejde i vinden.
Vi fik efterhånden kæmpet os til Enø, hvor vi fandt et perfekt sted at spise madpakkerne ved en lille bådebro. Der var også et slæbested med en trærampe, hvor det var nemt at komme i land, og et bord/bænk-sæt hvor vi kunne sidde.
Da turen gik videre, fik vi først sidevind at muntre os i og siden rygvind de sidste kilometer på fjorden. Undervejs kunne vi nyde en flot solnedgang.
Alt i alt en herlig aftentur på det lokale rovand!

Rolængde 17 km

Ingen kommentarer: