mandag den 2. januar 2012

Nytår

Godt nytår til alle læsere.

Jeg har lige siddet og kigget min rodagbog igennem. Det er noget der anbefales at gør, hvis man har en sådan. Jeg har i den sidste mørke måneds tid gået og ærgret mig lidt over de ture jeg af den ene eller anden grund ikke kom på. Men et sådant gennemsyn åbner øjnene for at der var mange herlige ture jeg kom på.

Det blev i alt til 1450 roede km i 2011 og 8054 km igennem hele mit ret korte kajakroerliv.

Læsning af dagbogen bragte mange minder frem. Og det er specielt de lange ture der toner flot frem på den indre skærm. Ture som rundt om Hornsherred, rundt om Orust, ferieroning i - og klubtur til Sverige, fisketur på søerne, tur ned ad Ringsted Å og ture til Avnø er de store højdepunkter i mit 2011-roliv. Men også de mange ture i de lokale farvende gemte nogle dejlige - men alligevel glemte - oplevelser.

Jeg har selvfølgelig allerede gjort mig tanker om ture i 2012. En tur langs Bohus Len  fra syd til nord - fra Kungälv til Rigsgrænsen, en klubtur til Blekinges skærgård, den årlige fisketur på Tystrup Sø og en tur rundt om Bornholm er allerede mere eller mindre aftalt/lagt fast. Af andre mål for året er et kryds fra Karrebæksminde til spidsen af Knudshoved Odde, en tur rundt om Amager, en tur til Korsør og Storebæltsbroen (så har jeg roet under alle broer fra Sjælland til andre øer) og nogle flere ture med telt langs kysten. Det kunne også være sjovt af runde Sjælland - måske ikke på en lang tur, men i mindre bidder. Jeg har allerede roet Strækningen fra Bjørnebæk til Præstø.

Hvor mange af disse mål jeg når, ved jeg ikke. Som fuldtidspensionist burde jeg jo have tiden, og her den 2. januar mens regnen pisker mod ruden er jeg fuld af lyst til at komme i gang med sæsonen - og hvem ved! Måske bliver 2012 det år jeg slår min årsrekord.

1 kommentar:

Keld sagde ...

Hej Poul
Også godt nytår til dig! Ja som far til 3 under 10 år, kan man jo godt nogle gange have svært ved at finde huller til en kajaktur. Jeg nyder at følge med på din blog, og ser frem til at læse med i det nye år når drømmene skal realiseres.
MVH Keld